Kom ook

Vrouwelijke ondernemer in of buiten het Westerkwartier? Je bent van harte welkom bij de Wichter West bijeenkomsten. Voor Wichter West geldt geen officieel lidmaatschap.
Voor elke bijeenkomst kan je je aanmelden via e-mail. Maar je kan ook last-minute aanschuiven. Elke ondernemende vrouw is welkom!

Elke bijeenkomst wordt aangekondigd via de nieuwsbrief. Als je graag deze mails wil ontvangen, meld je dan aan via de link hier rechts in het kader.
Je kan je altijd weer afmelden voor deze nieuwsbrief. Opgeven voor een bijeenkomst kan gemakkelijk door de nieuwsbrief te beantwoorden.

Ook vind je alle bijeenkomsten terug op onze Facebookpagina.

Per bijeenkomst wordt entree gevraagd. Dit bedrag wordt besteed aan de locatie, een kopje koffie, hapje en drankje en onze vaste kosten. We houden het entreebedrag zo laag mogelijk.

Als je je hebt aangemeld voor een bijeenkomst, maar je kunt onverhoopt toch niet komen, dan kun je je tot 48 uur van te voren kosteloos afmelden. Daarna ben je betalingsplichtig en sturen wij je een factuur. Tenzij jij iemand vindt die in jouw plaats wil komen.

Wil je meehelpen in de organisatie van de Wichter West bijeenkomsten? Of heb je een lezing, workshop of ander idee voor een bijeenkomst? Laat het ons weten op wichterwest@gmail.com.